Vergelijk alle makelaars in Utrecht

Leg jouw woning voor aan betrouwbare NVM makelaars, ontvang offertes en vergelijk zo de kosten van makelaars in Utrecht.

  • Gratis
  • Snel
  • Vrijblijvend

Stap 1 van 4 - Stap 1

0%
  • Wat is het adres van de woning?

Alle makelaars in Utrecht

Op zoek naar een geschikte makelaar in Utrecht? Of je een huis wilt kopen, jouw huis wilt verkopen of alleen een taxatie uit wilt laten voren, het vinden van een de juiste makelaar kan behoorlijk overweldigend zijn. Via Makelaarscout24 vind je alle makelaars in Utrecht.


Meer makelaars in de buurt van Utrecht

{{ agency.places[0].name }} (+{{ agency.pretty_distance }}km)
{{ agency.rating }}/10 {{ agency.rating_count }} beoordelingen
€ {{ agency.pretty_costs }}

Utrecht, het kloppende hart van Nederland

Utrecht is het kloppende hart van Nederland. Deze eeuwenoude stad ligt midden in ons land en is van alle kanten goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De stad staat ook wel bekend als “Klein Amsterdam”.

Utrecht is gebouwd rondom de Domtoren, de hoogste kerktoren van Nederland. Wanneer u de maar liefst 465 treden beklimt, geniet u van een adembenemend uitzicht over de bruisende binnenstad met haar pittoreske grachten en historische gebouwen. Veel van deze monumentale panden zijn omgebouwd tot gezellige cafés, hippe winkelconcepten en restaurants met wereldkeukens.

Ook buiten de binnenstad barst het van de bijzondere locaties. Elke wijk is uniek en is daardoor geliefd door verschillende bewoners. Zo is er het multiculturele Lombok, een kleurrijke wijk die zich kenmerkt door smalle straten, kleine, maar sfeervolle arbeidershuisjes en exotische winkels. Of het bruisende, maar toch knusse Maliekwartier, vol leuke, smakelijke en ambachtelijke zaken.

Utrecht is een echte universiteitsstad. Met meer dan 70.000 studenten is het de grootste studentenstad van Nederland. Toch trekt Utrecht niet alleen studenten aan. De stad is overzichtelijk opgezet met woningen in alle prijsklassen en is daarom aantrekkelijk voor velen. Echter, door de oververhitte huizenmarkt in Utrecht is het aanbod momenteel laag en de prijzen relatief hoog. De gemiddelde verkoopprijs van een koophuis in Utrecht is momenteel €346.000 en dat is meer dan het landelijke gemiddelde (bron NVM).

Woningen in Utrecht worden over het algemeen vrij snel verkocht, gemiddeld binnen 29 dagen. Echter blijft de belangrijke vraag – Hoe pakt u het verkopen van uw woning goed aan? Een goede makelaar zorgt ervoor dat uw huis onder de meest gunstige voorwaarden en voor een zo hoog mogelijke prijs verkocht wordt. Hij of zij neemt een hoop werk uit handen, waardoor u tijd overhoudt.

Bent u juist op zoek naar een huis in Utrecht? Een makelaar via DeGoedkoopsteMakelaar kan u helpen in uw zoektocht. Het grootste voordeel van een makelaar is dat hij of zij beschikt over het nieuwste woningaanbod. Zo heeft u een voorsprong op andere kopers.

U kunt overigens flink besparen op uw makelaarskosten. Bij DeGoedkoopsteMakelaar.nl vergelijkt u namelijk alle makelaars in Utrecht met elkaar op prijs en service. Zo vindt u gemakkelijk en snel de beste makelaar voor de beste prijs.

Offerte ontvangen

Offerte ontvangen 2 minuten geleden

Je hebt een nieuwe offerte ontvangen

Hoe werkt het?

Plaats vrijblijvend je aanvraag

Leg je woning voor aan betrouwbare NVM makelaars in Utrecht.

Ontvang offertes

Ontvang vrijblijvende prijsvoorstellen voor de verkoop, aankoop of een taxatierapport van jouw woning.

Vergelijk en kies

Vergelijk de voorstellen en kies de makelaar die het beste bij jou past.

Start vandaag met het vergelijken van makelaars

Start hier

Leg gratis en vrijblijvend jouw woning voor aan betrouwbare NVM makelaars, ontvang gratis offertes en vergelijk zo de kosten van makelaars in jouw omgeving.