Vergelijk alle makelaars in Tilburg

Leg jouw woning voor aan betrouwbare NVM makelaars, ontvang offertes en vergelijk zo de kosten van makelaars in Tilburg.

  • Gratis
  • Snel
  • Vrijblijvend

Stap 1 van 4 - Stap 1

0%
  • Wat is het adres van de woning?

Alle makelaars in Tilburg

Op zoek naar een geschikte makelaar in Tilburg? Of je een huis wilt kopen, jouw huis wilt verkopen of alleen een taxatie uit wilt laten voren, het vinden van een de juiste makelaar kan behoorlijk overweldigend zijn. Via Makelaarscout24 vind je alle makelaars in Tilburg.


Meer makelaars in de buurt van Tilburg

{{ agency.places[0].name }} (+{{ agency.pretty_distance }}km)
{{ agency.rating }}/10 {{ agency.rating_count }} beoordelingen
€ {{ agency.pretty_costs }}

Tilburg, een stad vol verrassingen

Tilburg, de stad waar Vincent van Gogh leerde tekenen, waar Guus Meeuwis uitgroeide van student tot volksheld en natuurlijk de grootste kermis van de Benelux: de Tilburgse Kermis. Tilburg is een stad vol verrassingen en verborgen parels en is dan ook steeds meer in trek als woonstad.

Dat is te zien aan de huizenmarkt in Tilburg. Na Amsterdam stegen vorig jaar de huizenprijzen in Tilburg het hardst van heel Nederland. Koopwoningen vliegen als warme broodjes over de toonbank en de stad heeft dan ook meer verkocht-borden dan te-koop-borden in de tuinen staan. Dat komt omdat er in Tilburg veel werkgelegenheid is en de huizenprijzen, ondanks de hoge stijging, nog steeds gunstiger zijn dan in bijvoorbeeld Amsterdam, Utrecht of Den Haag. Ook is Tilburg zich de laatste jaren flink aan het ontwikkelen tot creatieve en levendige hotspot voor jong en oud.

Zo is er de rauwe Spoorzone, een oude NS-werkplaats die is omgetoverd tot hippe hotspot vol bijzondere culturele- en horecagelegenheden. In de sfeervolle binnenstad vindt u het Dwaalgebied. De naam zegt het al: een plek waar u heerlijk kunt dwalen door kleine zijstraatjes waar statige herenhuizen zich afwisselen met unieke interieurwinkeltjes, kledingzaken en eettentjes. Op loopafstand van het centrum bevindt zich de Piushaven, ideaal voor ontspanning op en aan het water.

Iedere buurt heeft daarnaast zijn eigen karakter en laat een ander gezicht van Tilburg zien. De meest gewilde buurten in Tilburg zijn onder andere Buitengebied Zuidwest, Udenhout, Rooi Harten en Zorgvlied, maar ook wijken als Hoevenseweg, Wandelbos-Noord en Vlashof zijn in de opkomst.

Bent u op zoek naar een koopwoning in Tilburg? Dan kan het verstandig zijn om een makelaar in te schakelen. Zij beschikken namelijk over het nieuwste woningaanbod, waardoor u een streepje voor heeft op andere kopers. Daarnaast zorgt een makelaar ervoor dat u niet te veel betaalt voor een woning.

Ook als u uw woning in Tilburg wilt verkopen is het goed om een makelaar in de arm te nemen. Een makelaar neemt een hoop werk uit handen en zorgt ervoor dat u uw huis verkoopt voor de hoogste prijs en onder de meest gunstige voorwaarden.

De beste makelaar van Tilburg vindt u bij DeGoedkoopsteMakelaar.nl. Vergelijk gemakkelijk en snel makelaars in Tilburg op basis van prijs en service en kies de makelaar die bij uw wensen past. U bespaart zo al gauw honderden euro’s op uw makelaarskosten.

Offerte ontvangen

Offerte ontvangen 2 minuten geleden

Je hebt een nieuwe offerte ontvangen

Hoe werkt het?

Plaats vrijblijvend je aanvraag

Leg je woning voor aan betrouwbare NVM makelaars in Tilburg.

Ontvang offertes

Ontvang vrijblijvende prijsvoorstellen voor de verkoop, aankoop of een taxatierapport van jouw woning.

Vergelijk en kies

Vergelijk de voorstellen en kies de makelaar die het beste bij jou past.

Start vandaag met het vergelijken van makelaars

Start hier

Leg gratis en vrijblijvend jouw woning voor aan betrouwbare NVM makelaars, ontvang gratis offertes en vergelijk zo de kosten van makelaars in jouw omgeving.