Vergelijk alle makelaars in Maastricht

Leg jouw woning voor aan betrouwbare NVM makelaars, ontvang offertes en vergelijk zo de kosten van makelaars in Maastricht.

  • Gratis
  • Snel
  • Vrijblijvend

Stap 1 van 4 - Stap 1

0%
  • Wat is het adres van de woning?

Alle makelaars in Maastricht

Op zoek naar een geschikte makelaar in Maastricht? Of je een huis wilt kopen, jouw huis wilt verkopen of alleen een taxatie uit wilt laten voren, het vinden van een de juiste makelaar kan behoorlijk overweldigend zijn. Via Makelaarscout24 vind je alle makelaars in Maastricht.


Meer makelaars in de buurt van Maastricht

{{ agency.places[0].name }} (+{{ agency.pretty_distance }}km)
{{ agency.rating }}/10 {{ agency.rating_count }} beoordelingen
€ {{ agency.pretty_costs }}

De charmes van Maastricht

In de zuidelijkste stad van Nederland waant u zich in het buitenland. En dat komt niet alleen door de streektaal die er nog volop wordt gesproken. De stad is omringd met sprookjesachtige heuvels, kalksteengroeves en uitgestrekte vlaktes langs de rivier de Maas. De stad wordt door zijn inwoners ook wel ‘ons eigen Parijs’ genoemd, vanwege zijn chique uitstraling, talloze designer boetiekjes en haute cuisine restaurants.

Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg en telt meer dan 120.000 inwoners. De stad heeft 43 buurten met elk een eigen karakter. Zo is er de bruisende binnenstad, het charmante Wyck, het dorpse Borgharen en het chique Villapark.

De gemiddelde prijs voor een koopwoning in Zuid-Limburg is €225.000 en woningprijzen stijgen er iets minder hard dan het landelijke gemiddelde. Toch is er ook in Maastricht sprake van een oververhitte woningmarkt. Het aantal verkopen daalt, omdat het aanbod sterk afneemt. Ook vliegen de koopwoningen als warme broodjes over de toonbank. De gemiddelde woning wordt binnen 55 dagen verkocht.

U denkt misschien: “Met zo’n beperkt aanbod en zulke snelle verkooptijden, hoe ga ik ooit een huis kopen in Maastricht?” Om uw kansen binnen de huidige woningmarkt te vergroten kan het slim zijn om een makelaar in te schakelen. Een makelaar beschikt namelijk over het meest actuele aanbod. Ook komt een makelaar op voor uw belangen en zorgt hij of zij ervoor dat u de beste prijs krijgt of betaalt voor een woning.

Ook een huis verkopen in Maastricht is in veel gevallen niet zo eenvoudig als u denkt. De bezichtigingen en onderhandelingen kunnen behoorlijk wat stress en emoties oproepen. In zulke gevallen is het prettig om een makelaar aan uw zijde te hebben. Eentje die opkomt voor uw belangen en zorgt ervoor dat u de beste prijs krijgt voor uw woning.

Wilt u ook honderden euro’s besparen op uw makelaarskosten? Bij MakelaarScout24 vergelijkt u makelaars in Maastricht met elkaar op basis van prijs en service. Zo gemakkelijk en snel de beste makelaar in Maastricht.

Offerte ontvangen

Offerte ontvangen 2 minuten geleden

Je hebt een nieuwe offerte ontvangen

Hoe werkt het?

Plaats vrijblijvend je aanvraag

Leg je woning voor aan betrouwbare NVM makelaars in Maastricht.

Ontvang offertes

Ontvang vrijblijvende prijsvoorstellen voor de verkoop, aankoop of een taxatierapport van jouw woning.

Vergelijk en kies

Vergelijk de voorstellen en kies de makelaar die het beste bij jou past.

Start vandaag met het vergelijken van makelaars

Start hier

Leg gratis en vrijblijvend jouw woning voor aan betrouwbare NVM makelaars, ontvang gratis offertes en vergelijk zo de kosten van makelaars in jouw omgeving.