Vergelijk alle makelaars in Groningen

Leg jouw woning voor aan betrouwbare NVM makelaars, ontvang offertes en vergelijk zo de kosten van makelaars in Groningen.

  • Gratis
  • Snel
  • Vrijblijvend

Stap 1 van 4 - Stap 1

0%
  • Wat is het adres van de woning?

Alle makelaars in Groningen

Op zoek naar een geschikte makelaar in Groningen? Of je een huis wilt kopen, jouw huis wilt verkopen of alleen een taxatie uit wilt laten voren, het vinden van een de juiste makelaar kan behoorlijk overweldigend zijn. Via Makelaarscout24 vind je alle makelaars in Groningen.

NEBO Makelaars

Aanbevolen
Groningen

ben-s.nl

Aanbevolen
Groningen

Meer makelaars in de buurt van Groningen

{{ agency.places[0].name }} (+{{ agency.pretty_distance }}km)
{{ agency.rating }}/10 {{ agency.rating_count }} beoordelingen
€ {{ agency.pretty_costs }}

Groningen, de jongste stad van Nederland

Een jonge stad met een roerige geschiedenis, dat is Groningen. De stad telt meer dan 200.000 inwoners en is met een gemiddelde leeftijd van 36,4 jaar de jongste stad van Nederland. Dit komt voornamelijk door de vele studenten die in de stad wonen en studeren.

De stad heeft een rijke historie en de sporen daarvan zijn nog altijd zichtbaar. Zo dateert het huidige stratenplan van de binnenstad nog uit de 11e eeuw en wandelend door deze straten komt u op verschillende plaatsen prachtige pakhuizen, hofjes en gebouwen tegen die herinneren aan de Hanzetijd, zoals ook de machtige Martinitoren.

Naast overblijfselen van vroeger is er ook veel nieuws te zien in de stad. Imposante moderne architectuur dat laat zien dat Groningen lef heeft. Het Groninger Museum is daar een mooi voorbeeld van. Het gebouw zelf is al een kunstwerk op zich en trekt daardoor veel aandacht. Ook het Groninger Forum is een spectaculair gebouw in wording. In de zomer van 2019 opent het gebouw haar deuren voor nieuwsgierige mensen die dol zijn op kunst, cultuur en culinaire hoogstandjes.

Genoeg om te ontdekken dus. Maar dat hoeft niet alleen ter land. Groningen is omringd door en verbonden met water. Waterstad Groningen vormt dan ook een uitstekende uitvalsbasis om omliggende plaatsen en gebieden vanaf het water te verkennen.

Met al dat moois is het niet zo vreemd dat Groningen de laatste jaren steeds populairder wordt als woonstad. In het laatste kwartaal van 2018 werd op huizenwebsite Funda zelfs het meest gezocht op de stad Groningen en omstreken. De gemiddelde huizenprijs in Groningen is momenteel 237.000 euro (bron NVM), een stuk lager dan grotere steden als Amsterdam, Utrecht of Den Haag en het landelijke gemiddelde.

Wie een huis wil kopen of verkopen in Groningen doet er goed aan een makelaar in te schakelen. Een makelaar neemt namelijk veel werk uit handen en zorgt voor de beste prijs en meest gunstige voorwaarden. Maar met 168 makelaars in Groningen, hoe weet u nu welke het beste bij u past? Bij DeGoedkoopsteMakelaar.nl vergelijkt u gemakkelijk en snel makelaars in Groningen op basis van prijs en service. Zo vindt u de beste makelaar in Groningen en bespaart u honderden euro’s op uw makelaarskosten.

Offerte ontvangen

Offerte ontvangen 2 minuten geleden

Je hebt een nieuwe offerte ontvangen

Hoe werkt het?

Plaats vrijblijvend je aanvraag

Leg je woning voor aan betrouwbare NVM makelaars in Groningen.

Ontvang offertes

Ontvang vrijblijvende prijsvoorstellen voor de verkoop, aankoop of een taxatierapport van jouw woning.

Vergelijk en kies

Vergelijk de voorstellen en kies de makelaar die het beste bij jou past.

Start vandaag met het vergelijken van makelaars

Start hier

Leg gratis en vrijblijvend jouw woning voor aan betrouwbare NVM makelaars, ontvang gratis offertes en vergelijk zo de kosten van makelaars in jouw omgeving.