Vergelijk alle makelaars in Almere

Leg jouw woning voor aan betrouwbare NVM makelaars, ontvang offertes en vergelijk zo de kosten van makelaars in Almere.

  • Gratis
  • Snel
  • Vrijblijvend

Stap 1 van 4 - Stap 1

0%
  • Wat is het adres van de woning?

Alle makelaars in Almere

Op zoek naar een geschikte makelaar in Almere? Of je een huis wilt kopen, jouw huis wilt verkopen of alleen een taxatie uit wilt laten voren, het vinden van een de juiste makelaar kan behoorlijk overweldigend zijn. Via Makelaarscout24 vind je alle makelaars in Almere.


Meer makelaars in de buurt van Almere

{{ agency.places[0].name }} (+{{ agency.pretty_distance }}km)
{{ agency.rating }}/10 {{ agency.rating_count }} beoordelingen
€ {{ agency.pretty_costs }}

Almere, mensen maken de stad

Almere is in nog geen 40 jaar tijd uitgegroeid tot een levendige stad met meer dan 200.000 inwoners. Hiermee behoort Almere nu al tot de tien grootste steden van Nederland. De stad bestaat uit vijf stadsdelen en heeft een hypermodern winkelcentrum dat recentelijk is verkozen tot Beste Binnenstad van 2017-2019.

Over hotspots gesproken, Almere’s bruisende binnenstad is niet de enige reden voor de groeiende populariteit van de stad. Almere telt namelijk zoveel groen en water dat de inwoners, zelfs als de stad volgroeid is, beschikken over drie keer zoveel leefruimte als de bewoners van andere grote steden. Almere is omgeven door prachtige natuurgebieden, zoals de Lepelaarsplassen en de befaamde Oostvaardersplassen, en 42 kilometer kustlijn met stranden en jachthavens.

Almere is dus erg divers. Voor iedereen is er wel wat te doen. De stad trekt dan ook steeds meer toeristen en is een multiculturele stad, die volop aan het groeien is.

Verder zijn woningen in Almere een stuk betaalbaarder dan in buurstad Amsterdam. De gemiddelde woning in Almere kost nu nog zo’n 271.000 euro (bron NVM). Maar de huizenprijzen stijgen snel, sneller nog dan in Amsterdam. De huizenmarkt in Almere is dus behoorlijk oververhit. Het aanbod is laag, terwijl de vraag hoog is. Dat komt omdat mensen die niet (meer) in steden als Amsterdam kunnen wonen toch zo dicht mogelijk in de buurt willen blijven.

Overweegt u om een huis te kopen of verkopen in Almere? Dan vraagt u zich misschien af of het verstandig is om een makelaar in te schakelen via onze website. Er is een stigma dat makelaars duur zijn. Echter, teveel voor uw nieuwe huis betalen of te weinig voor uw huis krijgen kost nog veel meer geld. Een goede makelaar zorgt ervoor dat u een huis koopt voor een redelijke prijs of dat u genoeg krijgt voor uw huidige woning.

Maar hoe vindt u nu de beste makelaar in Almere? Bij DeGoedkoopsteMakelaar.nl vergelijkt u gemakkelijk en snel makelaars in Almere met elkaar op basis van prijs en service. Zo bespaart u al gauw honderden euro’s op uw makelaarskosten.

Offerte ontvangen

Offerte ontvangen 2 minuten geleden

Je hebt een nieuwe offerte ontvangen

Hoe werkt het?

Plaats vrijblijvend je aanvraag

Leg je woning voor aan betrouwbare NVM makelaars in Almere.

Ontvang offertes

Ontvang vrijblijvende prijsvoorstellen voor de verkoop, aankoop of een taxatierapport van jouw woning.

Vergelijk en kies

Vergelijk de voorstellen en kies de makelaar die het beste bij jou past.

Start vandaag met het vergelijken van makelaars

Start hier

Leg gratis en vrijblijvend jouw woning voor aan betrouwbare NVM makelaars, ontvang gratis offertes en vergelijk zo de kosten van makelaars in jouw omgeving.